شناسایی ویروسی که باعث ابتلا به ام اس می شود-راهبرد معاصر
 اختلال خط ۳ متروی تهران برطرف شد  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد

شناسایی ویروسی که باعث ابتلا به ام اس می شود

محققان می گویند یک ویروس معمولی می‌تواند باعث بروز بیماری ام اس شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۸۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از به نقل از ساینس الرت، ام اس یک بیماری خودایمنی است که بر مغز و نخاع تأثیر می‌گذارد و ممکن است پس از عفونت با ویروس اپشتین-بار (EBV) ظاهر شود.

این ویروس در کودکان، به طور معمول باعث عفونت بدون علامت یا بسیار خفیف می‌شود اما در نوجوانان و بزرگسالان، اپشتین-بار می‌تواند باعث مونونوکلئوز عفونی شود. علیرغم اینکه اپشتین-بار یک ویروس رایج است، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد ابتلاء به این ویروس عامل خطر در بروز بیماری ام اس است.

برای مثال، مطالعات نشان داده‌اند که مبتلایان به ام اس در مقایسه با افراد دیگر، سطوح بالایی از آنتی‌بادی‌های خاص ویروس اپشتین-بار در بدن آنان وجود دارد همچنین تحقیقاتی که در گذشته انجام گرفته حاکی از آن است ابتلاء به مونونوکلئوز خطر بروز بیماری ام اس را در مراحل بعدی زندگی افزایش می‌دهد.

با توجه به اینکه اکثر مردم در برخی مواقع به ویروس اپشتین-بار مبتلا می‌شوند، اثبات اینکه این عفونت‌ها ممکن است در واقع علت زمینه‌ای بیماری ام اس باشد، دشوار است.

اکنون، مطالعه جدیدی که روز گذشته (پنجشنبه) در مجله ساینس منتشر شد، شواهدی برای این ایده ارائه داده است. محققان با جمع‌آوری داده‌های مربوط به حدود ۱۰ میلیون نفر از اعضای ارتش ایالات متحده در طول دو دهه دریافتند خطر ابتلاء به بیماری ام اس به دنبال عفونت با ویروس اپشتین-بار ۳۲ برابر افزایش می‌یابد.

آنان همچنین دریافتند: چنین ارتباطی بین بیماری خودایمنی و سایر عفونت‌های ویروسی وجود ندارد و هیچ فاکتور خطرزای دیگری چنین افزایش خطری را به دنبال ندارد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده